O NAS

Naša zgodba se začne s preprosto idejo – razviti posteljo, ki je več kot samo postelja. Želeli smo ustvariti vsestransko in praktično rešitev za spalnice, otroške sobe in mladinske sobe. Posteljo, ki bi lahko spreminjala svojo višino in se prilagajala potrebam uporabnika, bodisi zaradi medicinskih razlogov, udobja ali praktičnosti. Poleg tega smo želeli z dodatki, kot so letvenik (ribstol) z drogom za dvigovanje in vrvmi za plezanje, ustvariti v edinstveno gibalnico, ki omogoča različne možnosti za gibanje, telovadbo in zabavo. Otroci se lahko igrajo v varnem in kontroliranem okolju ter se hkrati učijo novih spretnosti in se gibajo. Takšna postelja ponuja unikatno izkušnjo, ki spodbuja otrokovo domišljijo in ustvarjalnost. Odrasli in mladostniki pa pridobijo še kako potreben prostor za gibanje kjer lahko z različnimi vajami okrepijo svoje telo. 

S tem namenom smo se lotili razvoja postelje, ki je obenem varna, stabilna in estetsko privlačna. Postelja FlexiFun Bed, ki smo jo razvili, je idealna izbira za vsakogar, ki išče udobno in prilagodljivo možnost spanja, ki se lahko prilagodi različnim prostorom in življenjskim slogom.

Naša postelja FlexiFun Bed se lahko tudi spremeni v pograd, kar je še posebej priročno za družine z dvema ali več otroki. S tem prihranimo prostor v sobi, hkrati pa otrokom zagotovimo več prostora za spanje. Postelja je izdelana iz kakovostnih materialov in ima robustno konstrukcijo, ki zagotavlja stabilnost in varnost.

V naši ekipi se zavedamo, kako pomembno je imeti kakovostno in prilagodljivo posteljo, ki ustreza različnim potrebam uporabnika. Postelja FlexiFun Bed je rezultat našega trdega dela, inovativnosti in predanosti. Verjamemo, da je postelja FlexiFun Bed odlična izbira za vsakogar, ki išče udobno, varno in prilagodljivo možnost spanja hkrati pa s posteljo in njenimi dodatki pridobi gibalni kotiček za vse starostne skupine.

Shopping Cart