FlexiFun Bed v otroški sobi

Postelja FlexiFun Bed

Naša postelja je idealna izbira za otroke, ki radi plezajo in se igrajo, saj jim omogoča, da razvijajo svoje motorične sposobnosti in domišljijo.

Postelja je idealna za vse, ki se soočajo s prostorsko stisko in bi radi izkoristili vsak kotiček sobe. 

Ko je postelja dvignjena na najvišjo višino, se pod njo pridobi dodaten prostor, ki se lahko uporabi za različne namene kot je na primer igralni kotiček za otroke.

Dodaten prostor lahko uporabimo tudi za postavitev pohištva, kot je na primer zofa, pisalna miza ali omara, kar prispeva k funkcionalnosti prostora.

Postelja FlexiFun Bed
Postelja FlexiFun Bed_2
Postelja FlexiFun Bed_1_

Kot dodatek lahko na posteljno konstrukcijo pritrdimo letvenik (ribstol) z drogom za dvigovanje in vrvmi za plezanje in na ta način lahko spremenimo običajen prostor v edinstveno gibalnico, ki omogoča različne možnosti za gibanje, telovadbo in zabavo.

Takšen prostor je idealen za otroke, ki se radi igrajo in gibajo. Otroci lahko plezajo po vrveh, se dvigujejo na drogu in se spuščajo po vrveh na letveniku.

Gibalna aktivnost na takšni postelji je odličen način za razvijanje moči, vzdržljivosti in koordinacije, hkrati pa je tudi zabavna in sproščujoča aktivnost.

Shopping Cart